Meet Dennis!

Introductie van een nieuwe versterking voor BlueZebra

Vandaag zijn we bijzonder enthousiast om een nieuwe toevoeging aan ons team te introduceren: Dennis. Omdat BlueZebra voortdurend blijft groeien, zijn we steeds op zoek naar getalenteerde individuen die passen in het team en Dennis was hier de perfecte kandidaat.

Wie is Dennis?

Dennis komt bij ons met een achtergrond in computer-spel ontwikkeling, waar hij een bijdrage heeft geleverd aan verschillende projecten. Met veel ervaring in development, brengt hij een schat aan inzicht en ideeën met zich mee die ongetwijfeld van grote waarde zal zijn voor ons team.

Hij heeft een bachelordiploma in game development van de Hogeschool voor de Kunsten  Utrecht en heeft in de loop der tijd zijn vaardigheden verfijnd door te werken met verschillende projecten.

Wat gaat Dennis doen bij ons?

In zijn nieuwe rol zal Dennis verantwoordelijk zijn voor verschillende programmeer taken binnen ons team. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met het vinden en maken van oplossingen voor onze klanten. Zijn doel is om onze klanttevredenheid te verhogen door ervoor te zorgen dat onze producten en diensten goed aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten.

Dennis buiten het werk

Buiten het werk gaat Dennis graag bolderen en brengt hij graag tijd door met zijn vrienden en een bordspel. Hij gelooft in het vinden van een goede balans tussen werk en privé, wat betekent dat hij buiten werk of tijdens de lunch beschikbaar is voor een leuk gesprek.

Welkomstwoord

Wij zijn ontzettend blij dat Dennis ons team komt versterken en kijken uit naar de frisse perspectieven die hij zal brengen. We zijn ervan overtuigd dat zijn passie, drive en brede ervaring ons zullen helpen onze projecten te voldoen en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Laten we allemaal Dennis een warm welkom heten en hem de ondersteuning bieden die hij nodig heeft om succesvol te zijn in zijn nieuwe rol. Welkom aan boord, Dennis!