Doorpakken met Odoo: haal meer uit het Success Pack

Heb jij voor het Success Pack van Odoo gekozen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Staat er inmiddels een mooie basis maar kijk je ook naar mogelijkheden om verder te bouwen, omdat je het gevoel hebt dat je nog niet helemaal bent waar je zijn wilt? Dan is dit een goed moment om de samenwerking met een lokale partner te overwegen. Wat mij betreft zijn daar drie goede redenen voor:

1.    Meekijken in jouw bedrijf: kansen benutten

Om zoveel mogelijk uit Odoo te halen is het belangrijk om processen optimaal af te stemmen op de situatie binnen jouw bedrijf. Dat klinkt als een open deur maar soms denk je zelf niet aan bepaalde scenario’s. Daarom kom ik altijd langs op locatie om te zien hoe jij en je team nu werken en om te bespreken welke ruimte er is om dit nog efficiënter te doen. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting en de locatie van jouw magazijnen op basis van de omloopsnelheid van bepaalde producten.

2.    BlueZebra Pack: handige uitbreidingen cadeau

Wanneer je voor BlueZebra als Odoo-partner kiest, doe ik hier graag iets voor terug. Klanten die Odoo op een eigen Cloud-platform hosten (Odoo SH) krijgen van mij een aantal handige uitbreidingen cadeau. In het BlueZebra Pack zitten bijvoorbeeld tools voor het automatisch printen van pakbonnen en shipping labels, een uitgebreide zoekmodule en de mogelijkheid om productbeschrijvingen ook aan de achterkant van een systeem aan te passen.

3.    Success Pack behoudt zijn waarde

Soms zijn ondernemers bang dat ze opnieuw moeten beginnen als ze na een implementatie met het Success Pack met een lokale Odoo-partner in zee gaan. Niets in minder waar. De adviezen die ik geef zijn altijd gericht op een uitbreiding of verfijning van het bestaande systeem. We gaan dus verder waar je gebleven bent en bouwen door op wat er al is. Jouw eerdere investering in tijd en geld behoudt dus altijd zijn waarde

Klaar voor de volgende stap met Odoo?

Wil je meer uit het Odoo Success Pack halen en ben je benieuwd naar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.


Webshop backoffice integratie met Odoo: slimmer API-koppelingen kiezen