Odoo 18 Roadmap

Dit zijn voor ons de hoogtepunten van de Odoo Roadmap

Nieuwe Odoo 18 sneakpeak!

Odoo introduceert voor de nieuwe 18 versie functies die gericht zijn op het verhogen van de efficiëntie en klanttevredenheid. De mogelijkheid om commissiestructuren op te zetten voor uw verkoopteam zorgt voor een betere stimulans en prestaties. Daarnaast biedt een loyaliteitsprogramma in het portaal klanten beloningen voor herhaalaankopen, wat de klantrelatie versterkt. De functie voor gecombineerde producten maakt het eenvoudig om bundels te creëren en te promoten, wat de verkoopwaarde verhoogt. De vernieuwde PDF Quote Builder 2.0 van Odoo maakt het mogelijk om professionele en gepersonaliseerde offertes te genereren voor uw klanten. Verder stroomlijnt de optie om een handtekening te vragen van elk document het proces van klant goedkeuring voor belangrijke documenten.

Verbeteringen in Inventory & Warehouse Management

Odoo 18 ondersteunt nu het beheer van voorraden over meerdere locaties, met de mogelijkheid om realtime voorraadniveaus aan klanten te tonen. De efficiëntie wordt verder verhoogd door voertuigen toe te wijzen aan specifieke batches van inventaris voor picking en levering. De vernieuwde Barcode App biedt nieuwe functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke interface. Bovendien introduceert het MPS-systeem (Managed Print Service) automatische herbevoorrading en optimalisatie van leveringsroutes, wat zorgt voor een naadloze voorraadbeheerervaring.

Verdere Optimalisaties

Op het gebied van website-ervaring introduceren we een mega menu gebaseerd op e-commerce categorieën, wat de navigatie verbetert en klanten helpt sneller te vinden wat ze zoeken. De optie voor on-demand kwaliteitscontroles biedt flexibiliteit en efficiëntie in kwaliteitsborging. Tot slot bieden nieuwe configuraties voor vergrendelingsdata meer controle over wanneer en hoe gebruikers toegang hebben tot of informatie kunnen bewerken binnen het systeem.

Met deze innovatieve updates blijven we ons inzetten voor het verbeteren van de operationele efficiëntie en het verhogen van de klanttevredenheid.


De kracht van voorraadbeheer in Odoo: Standaardfunctionaliteiten en BlueZebra-aanpassingen