Ongelimiteerd How To Odoo vragen stellen ​

VANAF SLECHTS € 57,-

BEstel nu! 

Je mag alle "how to" vragen stellen die in de odoo Community of Enterprise Standaard Editie zitten als je in de normale modes bent ingelogd. Dit zijn vragen zoals:

  • Hoe kan ik een variant product aanmaken?
  • Hoe voeg je meerdere contacten toe onder een bedrijf?
  • Hoe stel ik meerdere prijzen in per product?
  • Hoe koppel ik de ING met Odoo?
  • Hoe maak ik een correctie Boeking?
Kan ik ook vragen stellen over mijn database?

Wij beantwoorden alle vragen vanuit de demo database van Odoo. Voor vragen die specifiek gaan over jouw Odoo installatie kan je gebruik maken van onze Odoo it yourself support pack.

Studio is altijd heel specifiek voor jouw bedrijf. Als je vragen hebt over studio kan je gebruik maken van onze Odoo it yourself support pack.

Wij ondersteunen de Odoo versies die ook door Odoo zelf worden ondersteund, momenteel zijn dat:

  • 14
  • 15
  • 16

Heb je over een oudere versie vragen, dan kan je gebruik maken van onze Odoo it your support packs.

Per versie kan je een pakket aanschaffen, ga je over naar een hogere versie van odoo dan moet je het pakket van die versie aanschaffen.

Vragen kan je stellen op een speciaal email adres of via een formulier op onze website.

Op zoek naar een slimme manier om processen te optimaliseren? 


Als ondernemer merk je regelmatig dat de processen in je bedrijf niet zo lekker lopen.

Soms blijkt opeens dat een product niet meer op voorraad is en moet je ‘nee’ verkopen aan een klant. Te vaak zit je handmatig gegevens in te tikken en verlies je kostbare tijd die je aan heel andere dingen zou willen besteden.

Je twijfelt of het gaat lukken om met jouw bedrijf de volgende stap te zetten als het zo doorgaat.

Er is aanleiding genoeg om jouw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. Hoe voorkom je dubbel werk? Hoe krijg je meer overzicht? Waar je naartoe wilt weet je wel maar hoe kom je daar? 

Als je eenvoudig en snel concrete stappen wilt zetten is ERP-software van Odoo een goede keuze. Het systeem helpt je om processen efficiënter in te richten en op elkaar af te stemmen.

Veel ondernemers denken dat ERP-software duur en ingewikkeld is. Het mooie van Odoo is juist dat je alleen investeert in de modules die je op dit moment nodig hebt.

Het systeem is modulair opgebouwd en eenvoudig uit te breiden als hier aanleiding voor is. De software is heel gebruikersvriendelijk. Als je wilt kun je Odoo met een beetje hulp zelf implementeren.

Nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet tot de volgende keer dat je achter de feiten aanloopt of tijd verspilt. 

Maak werk van procesoptimalisatie en bestel vandaag nog de basiscursus Odoo. Dan ervaar je zelf hoe eenvoudig het is om meer grip te krijgen op de workflow binnen jouw bedrijf.Linda en Marlies

Eigenaren Fam Flowerfarm

'Eerst deden we de orderverwerking van onze orders in de webshop. Maar het zijn nu zoveel orders geworden dat we zijn overschakeld naar Odoo. Nu kunnen we veel makkelijker onze orders verwerken en houden we veel tijd over.'

Maureen Duin

Eigenaar Druivenstok

'Odoo is een mooi softwaresysteem waar je heel veel mee kunt. Daarnaast neemt Odiy alle tijd om het uit te leggen, zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan.'

Martijn Tieman

Eigenaar Maribrush B.V.

'Bouke heeft mij geholpen mijn processen te versimpelen zodat ik mij weer kon focussen op de verdere groei van mijn bedrijf. Met Odoo en de praktische handreikingen kan ik zelf Odoo beheersen en verder optimaliseren.'

Schaf nu jouw Odoo it your self Ongelimiteerd vragen stellen pakket aan maak van jouw Odoo project een succes!


BESTEL NU