Over Odoo it yourself

Met Odoo-software maak je bedrijfsprocessen
simpeler en efficiënter.

Ik help je om doelen te realiseren


Maak jouw bedrijfsvoering schaalbaar. Bespaar tijd en kosten. Krijg beter inzicht in (strategische) sturingsgegevens en waarborg de gewenste kwaliteit.

Met Odoo ben je beter in staat om de groei van jouw bedrijf in goede banen te leiden en doelen te realiseren.

Waar zet je Odoo in? Bij accounting bijvoorbeeld of bij voorraadbeheer, productie, verkoop, inkoop of het draaien van een webshop. Odoo is er perfect voor. 

E-commerce specialist en ondernemer


Ik ben Bouke Steemers. E-commerce specialist en ondernemer maar ook bedrijfsconsultant, projectmanager, applicatieontwikkelaar en strategisch adviseur. Door mijn achtergrond weet ik waar jij als ondernemer met een groeiend bedrijf mee worstelt. 

Vanuit mijn kennis en ervaring én oprechte interesse, kijk ik met een brede blik naar jou en de processen binnen je bedrijf.
Ik vind dat de software waarmee je elke dag werkt, superefficiënt, flexibel én betaalbaar moet zijn.

Odoo bereikbaar maken voor jou


Wat ik in de praktijk vaak meemaak, is dat ondernemers niet verder kunnen groeien door verouderde of te ingewikkelde softwarepakketten. 

Ik vind dat de software waarmee je elke dag werkt, superefficiënt, flexibel én betaalbaar moet zijn.

Over betaalbaar gesproken, met Blue Zebra help ik al jaren de wat grotere bedrijven met Odoo. Maar Odoo is ook interessant voor ZZP’ers en kleine MKB-bedrijven. 


Ik help je op weg met Odoo


Met Odoo-it-yourself komt het Odoo-pakket ook binnen bereik van die kleinere ondernemers. Als ze zelf een hoop kunnen doen aan inrichting en uitvoering scheelt dat gewoon in de kosten.

Maar mijn hulp blijft natuurlijk wel beschikbaar. Do it yourself, with a little bit of help. En deze site is daarvan een voorbeeld. Zo bied ik hier:

• Wekelijks Odoo Spreekuur
• Praktische uitlegvideo's
• Heldere stappenplannen
• Eenvoudige import-templates
• Gemakkelijke onboarding van nieuwe medewerkers

 

Odoo Basis Cursus

Nu gratis: de Odoo Basis cursus, om meteen
zelf jouw Odoo software in te richten.

GRATIS ONTVANGEN