ODoo It Yourself
with a little bit of help

VANAF SLECHTS € 82,90 per maand

Inclusief:
Wekelijkse Inbel Kennissessie
- Toegang tot Kennisdatabase
- Handleiding voor het Uploaden van Gegevens

Voordelen:
- Flexibele Leeromgeving
 - Dynamische Kennisgroei
 -Gebruikersgerichte Oplossingen


Wekelijkse Inbel kennissessie

Neem deel aan onze wekelijkse interactieve kennissessies, waar u samen met andere deelnemers relevante Odoo-onderwerpen selecteert en bespreekt. Deze sessies zijn ideaal voor het verkrijgen van diepgaande uitleg en praktische inzichten, afgestemd op de specifieke behoeften van de deelnemers.

Toegang tot Kennisdatabase:

Krijg exclusieve toegang tot onze uitgebreide kennisdatabase, continu bijgewerkt met de nieuwste Odoo-informatie en praktische inzichten. Deze bron is essentieel voor het verdiepen van uw Odoo-kennis en vaardigheden, en biedt waardevolle data en tips.

Handleiding voor het Uploaden van Gegevens

Een gedetailleerde, stap-voor-stap handleiding voor het effectief uploaden en beheren van uw gegevens in Odoo. Deze handleiding is ontworpen om u te helpen optimaal gebruik te maken van het Odoo-platform, met praktische tips en best practices.

 1. Flexibele Leeromgeving:

  • Onze dienstverlening biedt een uitzonderlijke mate van flexibiliteit, wat essentieel is in de snel veranderende zakelijke wereld van vandaag. Met toegang tot online sessies en een digitale kennisdatabase kunnen gebruikers leren en deelnemen waar en wanneer het hen uitkomt. Dit betekent dat u uw leertraject kunt afstemmen op uw persoonlijke en professionele schema, zonder de kwaliteit van de educatieve ervaring in te boeten. Of u nu onderweg bent, thuis werkt, of op kantoor bent, onze flexibele leeromgeving past zich aan uw levensstijl aan, waardoor u uw Odoo-vaardigheden kunt verbeteren zonder uw dagelijkse verplichtingen te verstoren.
 2. Dynamische Kennisgroei:

  • Bij "Odoo it yourself" gaat het niet alleen om het opdoen van statische kennis; het gaat om dynamische kennisgroei. Dit houdt in dat u zich voortdurend ontwikkelt en aanpast aan de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het Odoo-platform. Door regelmatige updates, interactieve sessies en een kennisdatabase die continu evolueert, blijft uw kennis niet alleen actueel, maar wordt deze ook steeds dieper en breder. U verwerft niet alleen kennis over de huidige versie van Odoo, maar leert ook anticiperen en aanpassen aan toekomstige veranderingen, wat een cruciale vaardigheid is in de snel evoluerende wereld van bedrijfssoftware.
 3. Gebruikersgerichte Oplossingen:

  • Onze aanpak richt zich sterk op het bieden van oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en uitdagingen van gebruikers. Dit betekent dat de inzichten en kennis die u opdoet tijdens onze sessies direct toepasbaar zijn op uw eigen situatie. U leert van real-life scenario's en problemen waarmee andere gebruikers te maken hebben gehad, en ziet hoe deze effectief zijn opgelost. Dit praktische, gebruikersgerichte perspectief zorgt ervoor dat u niet alleen leert 'wat' te doen, maar ook 'hoe' en 'waarom' bepaalde strategieën en oplossingen werken in de praktijk. Het resultaat is een dieper begrip en het vermogen om wat u heeft geleerd toe te passen op uw eigen unieke zakelijke context.Odoo it yourself - Uw Odoo Expertise Programma
Prijs: €99,- per maand / €995,- per jaar

De kleine lettertjes:

 1. Prijs Voorwaarden:
  Prijs geldig indien u een Odoo Enterprise licentie aanschaft en bij Odoo aangeeft dat BlueZebra uw partner is/wordt. Indien niet aan deze voorwaarde is voldaan geldt een toeslag van € 25,- per maand of € 300,- per jaar.
 2. Minimum Contractduur:
  1 jaar.
 3. Toegang na Contract:
  Na aflopen van het contract vervalt de toegang tot de wekelijke kennis sessies en de kennis database.
 4. Beantwoording Vragen:
  Vragen worden altijd beantwoord in de laatste Odoo LTS versie op basis van demo data.
 5. Duur van Kennis Sessie:
  De wekelijkse kennis sessie heeft een maximale duur van 1 uur.
 6. Prioritering van Vragen:
  De te behandelen vragen worden bepaald door prioritering op ons forum.
 7. Herhaling van Vragen:
  Een zelfde soort vraag wordt maar één keer behandeld in de inbelsessie per versie. Is een vraag nog niet beantwoord in een latere versie kan deze opnieuw worden aangevraagd voor beantwoording
 8. Opzegging en Annulering:
  Opzegging van het abonnement dient schriftelijk te gebeuren, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand voor het einde van het contract.
 9. Beperking van Verantwoordelijkheid:
  De dienstverlener is niet aansprakelijk voor beslissingen genomen of acties ondernomen op basis van informatie verstrekt tijdens de sessies.
 10. Vertrouwelijkheid:
  Alle informatie die tijdens de sessies wordt gedeeld, wordt vertrouwelijk behandeld en mag niet zonder toestemming worden gedeeld met derden.
 11. Wijzigingen in Voorwaarden:
  De dienstverlener behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen, met kennisgeving aan de abonnees.
 12. Algemene voorwaarden:
  De algemene voorwaarden van BlueZebra zijn gelding op deze aanbieding