Alle cursussen

Basis Cursus Odoo

De gratis basiscursus Odoo biedt een uitgebreide introductie tot het gebruik van Odoo, een alles-in-één bedrijfssoftwarepakket dat wordt gebruikt voor het beheren van bedrijfsprocessen en het automatiseren van taken. De cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder het installeren van apps, het verkennen van basisinstellingen, het navigeren door Odoo en het gebruik van verschillende modules. 

De cursus begint met het installeren van apps en het verkennen van basisinstellingen in Odoo, zoals gebruikersbeheer, algemene instellingen en het aanpassen van de gebruikersinterface. Vervolgens leert u hoe u door Odoo kunt navigeren en hoe u verschillende modules kunt openen en gebruiken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het communiceren met klanten en collega's binnen Odoo en het maken van posts voor social media. U leert hoe u eenvoudig berichten kunt sturen en ontvangen via de ingebouwde chatfunctie en hoe u social media-posts kunt maken en publiceren vanuit Odoo. 

Kortom, deze gratis basiscursus Odoo biedt een uitgebreide introductie tot het gebruik van Odoo en helpt u om de belangrijkste functies en modules van de software te begrijpen en te gebruiken.