Gratis apps van Odoo: wel of niet doen?

Zoek je een laagdrempelige manier om Odoo zelf uit te proberen? Dan kun je bij Odoo profiteren van de One app-policy. Dit betekent dat je één app (module) ongelimiteerd gratis kunt gebruiken, als het gaat om de tijdsduur en het aantal gebruikers. 

​Een of meer gratis apps

Kies je een app die standaard aangeboden wordt met een of meer aanvullende apps? Dan zijn deze extra apps ook gratis. Odoo werkt onder meer met de volgende (vaste) combinaties:

- E-commerce + website + facturatie
- Tijdregistratie + projecten
- Verkoop + facturatie
- Productie + voorraad
- Inkoop + facturatie

​Voorwaarden One app-policy

Aan het gebruik van modules op basis van de One app-policy zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Zodra je meer apps aan jouw systeem toevoegt, ga je betalen voor zowel de nieuwe als de gratis app(s). Installeer je gratis modules maar doe je er gedurende drie maanden niets mee? Dan verlies je de databases die je eventueel hebt aangemaakt.

Hoe handig ben je met software?

​Overweeg je om gebruik te maken van de One app-policy? Bedenk dan vooraf of je handig genoeg bent met het inrichten van de software. Het lijkt een mooie optie om bijvoorbeeld zelf je hele boekhouding over te zetten in Odoo. In de praktijk zien we dat ondernemers vaak tegen de grenzen van hun kennis aanlopen. Als je dan stopt, is al jouw moeite voor niets geweest.

Blijkt een gratis app in de praktijk toch niet de beste oplossing te zijn maar wil je wel 
verder met het optimaliseren van jouw processen? Dan helpen we je graag om door te bouwen op wat je al hebt neergezet.

Alternatief: Odoo it yourself

Alternatief voor de gratis apps is om meteen te kiezen voor Odoo it yourself.
Hiermee implementeer je Odoo alsnog zoveel mogelijk zelf, maar dan wel
met de zekerheid van deskundige support. 

Wij zorgen ervoor dat je een vliegende start kunt maken.
Heb je op een later moment meer ondersteuning nodig? Dan staan we voor je klaar. Het grote voordeel is dat we jouw bedrijf al kennen en weten wat je met de implementatie wilt bereiken.  

Vraag een demo aan

Wil je eerst met eigen ogen zien wat je met Odoo kunt doen voordat je met de software aan de slag gaat? Vraag dan een demo aan. Op basis van jouw situatie en wensen laten we je zien wat er mogelijk is. Zo kun je gerichte keuzes maken.

in DIY
Voorraadbeheer-software van Odoo: always in time