Leads genereren met Odoo Events

Van deelnemers aan een even naar Leads in Odoo

Dus je vraagt je waarschijnlijk af hoe je kunt beginnen met het genereren van leads uit je evenementen met behulp van Odoo? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Laten we eens kijken naar het Evenementen dashboard.

Als je op het tabblad "Lead Generation" klikt, zul je zien dat er verschillende voorgedefinieerde regels zijn die je kunt gebruiken om leads te genereren uit je evenementen. U kunt bijvoorbeeld opgeven dat alle deelnemers automatisch worden toegevoegd aan een mailinglijst, of dat er automatisch leads worden gegenereerd voor deelnemers die zich inschrijven voor een demo of workshop.U kunt ook uw eigen aangepaste regels voor leadgeneratie maken door te klikken op de knop "Nieuwe regel maken". Hiermee kunt u de criteria specificeren waaraan leads moeten voldoen om te worden gegenereerd. U kunt bijvoorbeeld specificeren dat leads hun contactgegevens moeten verstrekken om te worden gegenereerd.

Zodra u een regel voor het genereren van leads hebt gemaakt, wordt deze automatisch uitgevoerd wanneer een deelnemer aan de opgegeven criteria voldoet. Zo kunt u zich concentreren op het organiseren van een geweldig evenement en Odoo de leads voor u laten genereren.

Dus als je meer leads wilt genereren uit je evenementen, bekijk dan zeker de lead generation functies in Odoo. Het is een geweldige manier om het proces te automatiseren en ervoor te zorgen dat je geen potentiële leads misloopt.

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf goed kan stroomlijnen met Odoo?

Stel dan via onze How To Odoo service alle How To Odoo vragen vanaf € 57,-.

Bestel Nu

in DIY
Gratis apps van Odoo: wel of niet doen?