Urenregistratie-software van Odoo: 5x beter bij de tijd

Als ondernemer in de consultancy weet je hoe belangrijk tijdschrijven is. Actuele urenstaten zijn de basis voor een constante stroom van inkomsten. Welk systeem gebruik jij voor jouw urenadministratie? Werk je met Excel of heb je speciale urenregistratie-software? De belangrijkste vraag is hoe toekomstbestendig jouw huidige oplossing is.

Kom jij straks handen tekort?

Je bent ambitieus en hebt serieuze groeiplannen. Hoeveel tijd heb je straks nog om handmatig uren bij te houden en te verwerken? Sluit jouw huidige urenregistratie-systeem ook aan op een workflow met meer teamleden en klanten? Je wit natuurlijk wel het overzicht behouden.

Sneller en beter tijdschrijven met Odoo

1. Gebruik een timer voor smartphone én desktop

Met Odoo urenregistratie-software beschikken jouw teamleden over een timer waarmee ze exact bijhouden hoe lang ze voor een bepaalde klant bezig zijn. Ook het aanmaken en toekennen van taken is mogelijk. De timer werkt ook als er geen internetverbinding is. Zo gaat er geen minuut verloren.

2. Verstuur periodieke reminders

Hoe harder jouw team groeit, hoe meer tijd het kost om alle urenstaten op tijd binnen te krijgen. Met Odoo verstuur je heel eenvoudig periodieke reminders als dit nodig is. Weer een tijdrovende klus minder op jouw to-dolijst of die van jouw collega.

3. Laat urenstaten eenvoudig accorderen

Zijn er meerdere mensen betrokken bij het accorderen van urenstaten? Met Odoo is alle informatie op één centrale plek beschikbaar. Natuurlijk hou je zelf de regie als het om toegangsrechten gaat. Jij bepaalt wie welke uren in kan zien. 

Urenadministratie integreren met andere bedrijfsinformatie

Wist je dat het met Odoo heel eenvoudig is om jouw urenadministratie samen te voegen met andere bedrijfsinformatie? Zo werk je nog efficiënter en zie je beter wat er gebeurt en wat er nodig is binnen jouw bedrijf. 

4. Koppel jouw urenadministratie aan projec​tmanagement

Hoe meer lopende projecten, hoe belangrijker het is om uren in te plannen en om zicht te houden op voortgang en budgetten. Door Od​oo-tijdschrijven te koppelen aan Odoo-project is er niets meer dat jou ontgaat. 

5. Breng urenregistratie- en facturatie-software samen

Voer je handmatig projecturen in om facturen te maken? Door jouw urenregistratie-software te koppelen aan de Odoo-facturatie gaat dit voortaan automatisch. Zo hou je niet alleen tijd over maar voorkom je ook fouten. Ook niet onbelangrijk: jouw facturen worden eerder betaald. 

Klein beginnen, groot denken

Met Odoo gebruik je alleen de apps die je op dit moment nodig hebt. Groeit jouw bedrijf en heb je behoefte aan meer functionaliteite​n? Dan voeg je de apps toe die je nodig hebt. Klein beginnen maar groot denken. Daar houden we van bij Odoo it yourself. 

Zelf Odoo implementeren?​

Wil je Odoo zelf implementeren? Dan is Odoo it yourself echt iets voor jou. We helpen je op weg met duidelijke instructies en bieden support als jij dit nodig hebt. Ondersteuning van ervaren Odoo-specialisten is altijd dichtbij. Heb je advies nodig over de inrichting en automatisering van jouw processen? Ook dan staan we voor je klaar.

Maak een afspraak voor een demo​

Spreken de voordelen van Odoo je aan maar wil je liever eerst zien hoe het werkt? Maak dan een afspraak voor een demo. Neem contact met ons o​p om een dat​um te plannen.

Leads genereren met Odoo Events
Van deelnemers aan een even naar Leads in Odoo