Voorraadbeheer-software van Odoo: always in time


Voorraadbeheer-software van Odoo

Voorraadbeheer is een van de belangrijkste processen binnen jouw bedrijf. Loop jij regelmatig achter de feiten aan en moet je klanten ‘nee’ verkopen? Dat betekent uitgestelde omzet en in het ergste geval inkomsten mislopen. 

Meer grip, meer tevreden klanten

Hoe krijg je voldoende overzicht om goed in te schatten wanneer je welke producten moet bestellen? Met Odoo voorraadbeheer-software krijg je weer grip op jouw magazijn. Het systeem berekent de omloopsnelheid van producten en signaleert kritieke voorraadniveaus. Zo bespaar je kosten en vergroot je de klanttevredenheid. 


Ook voor webshops​​

Ben je online ondernemer? Voorraadbeheer-software van Odoo is heel geschikt 
om te integreren in jouw webshop. Ook goed om te weten: onze Odoo-specialisten hebben veel ervaring met het opzetten en beheren van webshops. Ze staan voor je klaar als je hulp nodig bij het inrichten van Odoo. 


Voorkom handmatig werk

Veel ondernemers werken met Excel of speciale software om hun voorraadadministratie bij te houden. Nadeel is dat je vaak alsnog veel handmatig moet doen. Informatie overtypen in andere systemen is tijdrovend en foutgevoelig. 

Voorraadbeheer integreren

Odoo maakt het mogelijk om voorraadbeheer-software te integreren in andere processen. Denk bijvoorbeeld aan jouw inkoopadministratie. Hierdoor verstuur je voortaan automatisch bestellingen aan jouw leveranciers om voorraden aan te vullen. Ook een koppeling met orderbeheer en facturatie behoort tot de mogelijkheden. Nu of in de toekomst. Bedrijfsgroei realiseren begint met groot denken.

Automatiseren op de groei

Met software van Odoo bepaal je zelf in welke applicaties je investeert.
Het ERP-systeem is modulair opgebouwd en biedt tools voor elk bedrijfsproces.
Je kunt jouw systeem op elk gewenst moment uitbreiden. Dit maakt jouw ERP-systeem betaalbaar, overzichtelijk en toekomstbestendig. 

Odoois ontwikkeld met de gebruiker als uitgangspunt. Dat merk je zodra je
met het systeem aan de slag gaat.


Zelf Odoo implementeren?

Heb je voldoende tijd en kennis van automatisering in huis om zelf Odoo te implementeren? Dan is Odoo it yourself echt iets voor jou. Als Odoo-partner zorgen wij natuurlijk voor een goede start van jouw project. Heb je meer hulp of advies nodig? Dan staan we voor je klaar. Je kunt altijd rekenen op de ondersteuning van zeer ervaren Odoo-specialisten.

Wil je de implementatie van Odoo liever uitbesteden? 

Ook dat is mogelijk. Je kunt hier ook in een latere fase voor kiezen. Een mooie
optie wanneer jouw bedrijf verder groeit en procesoptimalisatie complexere vraagstukken met zich meebrengt. Twijfel je welk serviceniveau op dit moment
het best bij jouw organisatie past? Dan adviseren we je graag. 


Vraag een demo aan

Wil je met eigen ogen zien hoe Odoo voorraadbeheer-software en andere applicaties werken? Vraag dan een demo aan. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Urenregistratie-software van Odoo: 5x beter bij de tijd