Support
Om je nog beter te helpen en jouw problemen sneller op te lossen, willen wij je enkele waardevolle tips geven. Door deze tips te volgen, kunnen we efficiënter met jouw supportvragen omgaan en de oplossingstijd verkorten.


 1. Beschrijf het probleem zo gedetailleerd mogelijk, inclusief eventuele foutmeldingen of symptomen die je ervaart. Dit helpt ons om de oorzaak van het probleem sneller te identificeren.

 2. Voeg schermafbeeldingen of video's toe: Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Door schermafbeeldingen of een korte video van het probleem toe te voegen, kunnen we beter begrijpen wat er aan de hand is.
   
 3. Vermeld de stappen die je al heeft geprobeerd: Laat ons weten welke stappen je al heeft ondernomen om het probleem op te lossen. Dit voorkomt dubbel werk en helpt ons om sneller tot een oplossing te komen.
   
 4. Geef aan welk apparaat en besturingssysteem je gebruikt: Vermeld het type apparaat (desktop, laptop, tablet, smartphone) en het besturingssysteem (Windows, macOS, iOS, Android) dat je gebruikt. Dit helpt ons om gerichter te zoeken naar een oplossing.
   
 5. Wees beschikbaar voor eventuele vervolgvragen: Soms hebben we aanvullende informatie nodig om het probleem op te lossen. Probeer zo snel mogelijk te reageren op eventuele vragen van ons supportteam.


Bij SPOED:

1. Log een ticket volgens via het formulier od mail naar support@bluezebra.works.

2. Bel met het nummer:
071 204 64 10

Voorbeelden van spoed van spoed:

1. Website down

2. Orders van de webshop komen niet in Odoo

3. Niemand kan meer werken.

Bij twijfel of het spoed is mag je natuurlijk ook bellen.


 

Gebruik het email wat bij ons bekend is.
Om sneller en effectiever geholpen te worden door de support, kunt u de bovenstaande tips raadplegen en deze in overweging nemen bij het beschrijven van jouw probleem of verzoek.